Bezoek afspraak maken

De laatste Hoeves zijn in de verkoop gegaan, investeer nu het nog kan!

U bent van harte welkom, op afspraak, om het park te  komen bezichtigen en de mogelijkheden bespreken met onze verkoopadviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de woningen, het park en de verhuur mogelijkheden.

Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM en willen wij u daarom vragen om een bezoekafspraak te maken . Dat kunt u doen door het formulier op deze pagina in te vullen. Één van onze adviseurs zal dan contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen. U kunt ons ook telefonisch bereiken voor een persoonlijke afspraak, via +31 (0)493 745 467

Gegarandeerd Rendement 4,5%

Wilt u  een vakantiewoning aanschaffen voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide. Op Park de Heihorsten is de keuze aan u,  u kunt er zelfs voor kiezen om een woning aan te schaffen met een gegarandeerd rendement voor een periode van vijf jaar.

Afspraak formulier

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Indien u vragen heeft, meer info wenst en/of een vrijblijvende afspraak op locatie wilt inplannen? Dan kunt u het contactformulier invullen.

Neem vrijblijvend
contact op

Bezoek de modelwoningen!

alleen op afspraak mogelijk

Elke vrijdag infomiddag
12.00 tot 16.00 uur

Bezoek het park

Wilt u langskomen om de woningen te bekijken? Neem daarvoor a.u.b. contact met ons op
via het contactformulier op deze website.

Bezoek adres Park de Heihorsten
Bosrandweg 5
5712 GX Someren
(tegenover Boscafé de Soete Inval)

T +31 (0) 493 745 467
E verkoop@parkdeheihorsten.nl

Wilt u het park en de woningen bezoeken, dan kunt u op afspraak bij ons terecht. Daar staan Wij staan voor u klaar om een antwoord te geven op al uw mogelijke vragen. Ook kunt u met eigen ogen zijn wat Park de Heihorsten en zijn omgeving u allemaal te bieden heeft. Hopelijk zien we u binnenkort!

Ervaar alle kwaliteiten van
het park met eigen ogen

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T +31 (0) 493 745 467
E verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu