Bezoek afspraak maken

De laatste 5 Hoeves zijn in de verkoop gegaan, investeer nu het nog kan!

U bent van harte welkom, op afspraak, om het park te  komen bezichtigen en de mogelijkheden bespreken met onze verkoopadviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de woningen, het park en de verhuur mogelijkheden.

Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM en willen wij u daarom vragen om een bezoekafspraak te maken . Dat kunt u doen door het formulier op deze pagina in te vullen. Één van onze adviseurs zal dan contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen. U kunt ons ook telefonisch bereiken voor een persoonlijke afspraak, via +31 (0)493 745 467

Gegarandeerd Rendement 4,5%

Wilt u  een vakantiewoning aanschaffen voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide. Op Park de Heihorsten is de keuze aan u,  u kunt er zelfs voor kiezen om een woning aan te schaffen met een gegarandeerd rendement voor een periode van vijf jaar.

Afspraak formulier

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Indien u vragen heeft, meer info wenst en/of een vrijblijvende afspraak op locatie wilt inplannen? Dan kunt u het contactformulier invullen.

Neem vrijblijvend
contact op

Bezoek de modelwoningen!

alleen op afspraak mogelijk

Elke vrijdag infomiddag
12.00 tot 16.00 uur

Modelwoningen bezoeken

Elke vrijdag middag van 12.00 uur tot 16.00 uur.
Overige dagen op afspraak., neem daarvoor a.u.b. contact met ons op
via het contactformulier op deze website.

Adres Park de Heihorsten
Bosrandweg 5
5712 GX Someren
(tegenover Boscafé de Soete Inval)

T +31 (0) 493 745 467
E verkoop@parkdeheihorsten.nl

Wilt u de modelwoningen bezoeken, dan kunt u op de vrijdag middag tussen 12.00 uur en 16.00 uur bij ons terecht. Daar staan wij altijd klaar om een antwoord te geven op al uw mogelijke vragen. Ook kunt u met eigen ogen zijn wat Park de Heihorsten en zijn omgeving u allemaal te bieden heeft. Hopelijk zien we u binnenkort!

Ervaar alle kwaliteiten van
het park met eigen ogen

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T +31 (0) 493 745 467
E verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu