Vakantiewoningen in Brabant

Bungalow in Brabant als landelijke vakantiehoeve

Bij een vakantie in de natuur hoort natuurlijk geen standaard bungalow in Brabant maar een landelijke vakantiehoeve. Dit maakt het intieme karakter helemaal compleet. Park de Heihorsten is daarmee een uniek vakantiepark dat volledig in harmonie is met het omringende landschap en de natuur. De stijlvolle vakantiehoeves hebben daken van natuurlijk riet en passen hierdoor goed in de omgeving met prachtige bomen, heide en waterpartijen. U bereikt uw hoeve door middel van brede paden die leiden langs bruggetjes over het water.

Landelijke vakantiewoningen

Kies uw eigen bungalow in Brabant met uitzicht op de natuur

Wat voor uitzicht wilt u voor u zien als u ’s ochtends wakker wordt in uw vakantiehoeve? Houdt u van een waterrijke omgeving, het heide landschap of wilt u een vakantiewoning die ligt in de lommerrijke beschutting van het bos? U bent zelf aan zet! Ook als u van plan bent om te investeren in een bungalow in Brabant heeft u zelf alle vrijheid in de keuzes die u maakt. Het park is huisdier-vriendelijk maar u mag zelf kiezen of er huisdieren in uw woning worden toegelaten.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Ruim opgezet park met sfeervol gevoel

Park de Heihorsten onderscheidt zich door het sfeervolle gevoel maar is tegelijkertijd ruim opgezet. Hierdoor kunt u zelf volop genieten van de natuur wat het park te beiden heeft. De receptie van het park vindt in het ruime centrumgebouw met rieten dak die u van binnen kunt bewonderen. Hier worden u en uw gasten hartelijk ontvangen. Wilt u ’s ochtends ontbijten met heerlijke verse broodjes? Deze kunt u afhalen bij de winkel met broodjesservice. Hier bevindt zich tevens een wasruimte voorzien van wasmachines en drogers.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Bungalow Brabant

Bungalow Brabant

Bungalow Brabant

Bungalow Brabant

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu