Vakantiewoningen in Brabant

Bungalow in Noord-Brabant in een groene omgeving

Wilt u regelmatig gaan genieten van een vakantie of weekendje weg in een tweede vakantiehuis of in een bungalow in Noord-Brabant? Wilt u elke ochtend wakker worden met uitzicht op de natuur? Op Park de Heihorsten vindt u bungalows in een groene en rustige omgeving. Het park ligt namelijk tussen de Strabrechtse en Somerense Heide en de Groote Peel in. Dit zijn stuk voor stuk waardevolle natuurgebieden met unieke landschappen, zoals onafzienbare heidevelden, talloze vennen en uitgestrekte bossen.

Landelijke vakantiewoningen

Bungalow in Noord-Brabant in een veelzijdige omgeving

Naast mooie landschappen zult u in de omgeving regelmatig verschillende diersoorten tegenkomen, zoals grazers maar ook moeras- en watervogels. U vertoeft dus midden in een groene wereld maar tegelijkertijd heeft u alles in de buurt. Binnen 20 minuten bent u in Eindhoven om te genieten van het stadsleven. Park de Heihorsten is dus de ideale plek voor een tweede huis. Bent u van plan om zelf regelmatig naar uw bungalow in Noord-Brabant op Park de Heihorsten te gaan? Of wilt u investeren in een vakantiewoning? Natuurlijk is een combinatie ook mogelijk door zelf regelmatig te komen recreëren en de bungalow te verhuren. Als u investeert in een bungalow op ons park heeft u zelf alle vrijheid.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Genieten van een aantrekkelijk rendement

Ook kunt u genieten van een aantrekkelijk rendement. Voor een periode van 5 jaar bent u namelijk verzekerd van een gegarandeerd rendement van 4,5%. Bovendien zorgt Roompot Vakanties voor een optimale verhuur en een goede bezettingsgraad. Daar hoeft u zichzelf dus geen zorgen over te maken en kunt u zorgeloos genieten. Verder heeft u geen omkijken naar het onderhoud van uw woning en tuin.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Bungalow Noord Brabant

Bungalow Noord Brabant

Bungalow Noord Brabant

Bungalow Noord Brabant

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu