Vakantiewoningen in Brabant

Bungalowpark in Noord-Brabant omringd door de natuur

Bent u op zoek naar een bungalowpark in Noord-Brabant waar u zich kunt opladen in de natuur? Op Park de Heihorsten wordt u ondergedompeld in een sfeervolle en groene omgeving. Het park ligt namelijk tussen de Strabrechtse en Somerense Heide en de Groote Peel. Hierdoor heeft u alle mogelijkheid om vanuit uw stijlvolle vakantiehoeve erop uit te gaan in de natuur. Wilt u gaan fietsen of mountainbiken? Dan is het mogelijk om direct buiten het bungalowpark fietsen te huren. Of wilt u de omgeving te paard verkennen om unieke locaties te ontdekken? Bij de manege Het Keelven kunt u met uw paard terecht.

Landelijke vakantiewoningen

Genieten in de buitenlucht

Voor jong en oud staat genieten in de buitenlucht centraal. Ga met de kinderen naar het klimbos waar ze even hun energie kwijt kunnen. Ook is er aangrenzend aan het park een sfeervol boscafé met terras en speeltoestellen. Of beleef urenlang plezier in het buitenzwembad. Op het park zelf is er dus genoeg te beleven maar om de omgeving te verkennen is wandelen bij uitstek een goede manier om te genieten van de omgeving. Wandel langs de mooiste plekjes door het bos, over de heide of langs de vennen.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Bungalowpark in Noord-Brabant heeft alles in de buurt

Wilt u naast de natuur ook kunnen genieten van het stadsleven? Als bungalowpark in Noord-Brabant bieden wij het beste van twee werelden. Zo vindt u op twee kilometer afstand van het park het dorpscentrum van Someren. Geniet van de Brabantse gezelligheid met tal van winkels en terrasjes. Ook bent u al binnen 20 minuten in het stadscentrum van Eindhoven.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Bungalowpark Noord Brabant

Bungalowpark Noord Brabant

Bungalowpark Noord Brabant

Bungalowpark Noord Brabant

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu