Vakantiewoningen in Brabant

Bungalowparken in Brabant, geniet van de prachtige natuur

Bent u op zoek naar een geschikte bungalowpark in Brabant? Een plek waar u ten alle tijden terecht kunt en kunt genieten van de prachtige natuur? Veel mensen worden spontaan verliefd op de prachtige natuur rond het park de Heihorsten. Een prachtige plek voor fietsers, wandelaars, paardrijders, natuurliefhebbers en fotografen. Ontdek hier wat bungalowparken in Brabant voor u kunnen betekenen.

Landelijke vakantiewoningen

De omgeving van bungalowparken in Brabant

Eén van de mooiste eigenschappen van de bungalowparken in Brabant, is toch wel de omgeving. Veel mensen vinden het heerlijk om door het bos, heide en langs het water te fietsen of te wandelen. Houdt u inderdaad van fietsen en wandelen in de natuur? Dan is een vakantie in Brabant zeker aan te raden. Deze omgeving is namelijk gevuld met natuur. Daarnaast is de omgeving heel variërend, zodat u op elk moment uw ogen kunt uitkijken. De Heihorsten bevindt zich tussen de Strabrechtse en Somerense Heide en de Groote Peel. Dit betekent dat het gebied met de grootte van 10 hectare vol zit met heidevelden, uitgestrekte bossen en prachtige vennen. Zeker de moeite waard om dat eens van dichtbij te bekijken.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Verschillende activiteiten in het park

Houdt u wel veel van natuur, maar niet zo van wandelen? Ook dan is park de Heihorsten geschikt voor u. Op het park zijn namelijk verschillende activiteiten beschikbaar. Zo beschikt het park over een manage en een golfclub. Ook aan paardrijders en golfliefhebbers is dus gedacht. Daarnaast zijn er ook veel vogelliefhebbers en fotografen die dol zijn op de Brabantse natuur. Dit komt doordat de natuur vol zit met prachtige moeras- en watervogels. De natuur en de dieren die daar leven, maken deze omgeving dé geschikte plek voor u, om mooie foto’s te maken.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Bungalowparken Brabant

Bungalowparken Brabant

Bungalowparken Brabant

Bungalowparken Brabant

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu