Investeren

Vast rendement mogelijk

Wilt u zelf gaan genieten van vakanties of weekendjes weg in uw tweede huis? Zoekt u een vakantiehuis als investering? Of kiest u juist voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur? Bij park De Heihorsten bieden we u alle vrijheid. Geniet van uw eigen woning en/of verhuur voor een aantrekkelijk rendement. Nu ook mogelijk met een gegarandeerd rendement van 4,5% voor een periode van 5 jaar!

Uw vakantiehuis in het groen

Recreatiewoningen temidden van de natuur worden steeds schaarser. Op De Heihorsten heerst nog rust in een groene omgeving. Daarom is natuurgebied De Heihorsten een gewilde locatie om te recreëren. De locatie is daarom zowel geschikt voor een korte vakantie als voor een langere (zomer)vakantie.

Verhuurmogelijkheden

De combinatie van verhuur en eigen gebruik heeft bij veel woningeigenaren de voorkeur. Bij De Heihorsten bent u ervan verzekerd dat u met Roompot Vakanties een betrouwbare partner heeft voor een optimale verhuur en een goede bezettingsgraad. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering en van een mooi rendement, indien gewenst is zelfs een vast rendement mogelijk.

Solide belegging

Een keuze voor een tweede woning in De Heihorsten is een keuze voor een solide belegging. Alle vakantiewoningen worden hoogwaardig gebouwd met gebruik van duurzame materialen. Investeren in een vakantievilla op De Heihorsten is naar keuze ook mogelijk met een vast rendement voor 5 jaar.

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. De verhuur wordt geheel voor u verzorgd door Roompot Vakanties, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement, indien gewenst zelf met een gegarandeerd rendement! Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu