Midden

in een groene wereld

Recreatiegebied De Heihorsten ligt tussen de Strabrechtse en Somerense Heide en de Groote Peel. Unieke waardevolle natuurgebieden met onafzienbare heidevelden, talloze vennen en uitgestrekte bossen. Dit is het domein van grazers, maar ook van moeras- en watervogels. Een gewilde locatie om te vertoeven!

Actief in de
buitenlucht

Te voet, op de fiets, mountainbike of te paard. U trekt vanuit uw recreatiewoning zo de natuur in. Direct buiten het bungalowpark vindt u een fiets- en mountainbike verhuur, en de zeer compleet uitgeruste manege Het Keelven. Ook golfliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Zo’n beetje naast de deur ligt de 27 holes baan De Swinkelsche, met sfeervol clubhuis, driving range en golfschool.

Alles

in de buurt

Aangrenzend aan het park vindt u het sfeervolle Boscafé De Soete Inval met terras en speeltoestellen voor de kids. Op 2 kilometer afstand biedt het dorpscentrum van Someren Brabantse gezelligheid met tal van winkels en terrasjes. En wie graag het stadsleven opzoekt staat binnen 20 minuten in Eindhoven.

Veelzijdig genieten

Gelegen in het

Brabantse land

Bungalowpark De Heihorsten ligt in de gemeente Someren en is gelokaliseerd aan de entree van natuurpark De Heihorsten. Het dorpscentrum van Someren ligt op ongeveer 2 kilometer afstand en binnen 20 minuten rijden staat u in hartje Eindhoven.

bekijk plattegrond

Menu