Een uniek vakantiepark, geadopteerd door de natuur. De percelen zijn zeer ruim van 350 m2 tot 1000 m2. Stijlvolle vakantiehoeves met daken van natuurlijk riet zorgen voor een intiem karakter in harmonie met het omringende landschap. Prachtige bomen, heide en waterpartijen zijn landschappelijke elementen waarop de ontwikkeling van het park is geïnspireerd.

Tussen de oude eiken van de Bosrandweg, het gezellige Boscafé en de natuurpoort van het gebied De Heihorsten vindt u de entree van bungalowpark De Heihorsten. De receptie huist in een ruim opgezet centrumgebouw met een rieten dak dat ook van binnenuit te bewonderen is. Het geeft meteen dat imposante maar sfeervolle gevoel dat het park zo onderscheidt. Hier worden u en uw gasten hartelijk ontvangen. Er bevindt zich een winkel met broodjesservice en een wasruimte voorzien van wasmachines en drogers.
Lees meer…

Aan het ven, op de hei of in het bos

Brede paden leiden over bruggetjes en langs waterpartijen naar de vijf verschillende woningtypes. Een groene wereld op zichzelf, die u laat kiezen uit vakantiehoeves die op het water zijn georiënteerd, over het heidelandschap uitkijken of juist in de lommerrijke beschutting van het bos liggen.

Hoewel het park huisdier-vriendelijk is, bent u geheel vrij in uw keuze. U kiest zelf of in uw woning huisdieren toegelaten worden.

Voorzieningen

Park De Heihorsten is ontworpen om te ontspannen en te genieten van de natuur. Naast de faciliteiten van het park zelf, zoals een binnen- en buitenzwembad, een riant centrumgebouw en diverse speelweides kunt u naar hartenlust de veelzijdigheid van natuurpark De Heihorsten ontdekken.

Vanaf uw recreatiewoning trekt u zo de natuur in. Te voet, op de fiets, mountainbike, of te paard. Direct buiten het bungalowpark vindt u gezellige horeca met een fiets- en mountainbikeverhuur, een gevarieerd aanbod aan wandelroutes en de zeer compleet uitgeruste manege Het Keelven. Ook golfliefhebbers zijn op De Heihorsten helemaal in hun element met een 27-holes golfbaan om de hoek. Het dorpscentrum van Someren met tal van winkels en gezellige terrasjes ligt op ongeveer 2 kilometer afstand.

Gelegen in het

Brabantse land

Bungalowpark De Heihorsten ligt in de gemeente Someren en is gelokaliseerd aan de entree van natuurpark De Heihorsten. Het dorpscentrum van Someren ligt op ongeveer 2 kilometer afstand en binnen 20 minuten rijden staat u in hartje Eindhoven.

bekijk plattegrond

Menu