Recreatie Huisje Kopen

Waarom is een recreatie huisje een goede investering?

Het is iets waar veel mensen regelmatig over dromen: een eigen vakantiewoning. Het klinkt natuurlijk ook heerlijk. Een mooi, knus huisje op een locatie die een bepaalde betekenis voor u heeft, of die u gewoon ontzettend mooi vindt. Veel mensen kiezen voor een recreatie huisje om deze favoriet plek zo vaak mogelijk bezoeken, zonder er permanent te wonen. Wanneer u een eigen huisje heeft, zijn de mogelijkheden eindeloos en heeft u ontzettend veel vrijheid. Zo bepaalt u natuurlijk zelf wanneer u er naartoe gaat. Maar waarom is een recreatie huisje kopen een goede investering?

Recreatie huisje kopen bied maandelijks rendement.

Twijfelt u over het investeren in een recreatie huisje? Bedenk dan eens hoeveel spaargeld op een spaarrekening tegenwoordig nog oplevert. Dit bedrag is erg summier en er zijn nog vele andere manieren om uw spaargeld te beleggen. Een recreatie huisje kopen is een van deze manieren. Bovendien levert deze investering een mooi jaarlijks rendement op. Wilt u na een aantal jaren de vakantiewoning toch verkopen? Dan kunt u deze zelfs met winst verkopen. Investeren in een recreatie huisje is dus ontzettend slim.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Vrijheid en mogelijkheden.

Geld speelt uiteraard bij iedere beslissing in het leven een belangrijke rol. En dus is het goed om te weten dat het investeren in een recreatie huisje jaarlijks aardig wat rendement oplevert. Maar daarnaast biedt een eigen vakantiewoning ook enorm veel vrijheid en mogelijkheden. Zo kunt u uw eigen huisje bezoeken wanneer u maar wilt, ook wanneer u midden in de nacht arriveert of buiten het seizoen. Dit maakt allemaal niets uit, want u kunt er altijd terecht. Bedenkt u zich donderdag op werk dat u wel toe bent aan een weekendje weg, dan kunt u vrijdag gewoon naar uw eigen recreatie huisje rijden. Bovendien leent een eigen huisje zich ook uitstekend voor een gezellig feestje met vrienden en familie.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu