Vakantiewoningen in Brabant

Vakantiewoning in Roompot Brabant

Droomt u van een heerlijke vakantieplek in Roompot Brabant waar u altijd tot rust kunt komen? Park de Heihorsten is gelegen in het gezellige Noord-Brabant. Omringd door bossen, velden en water waant u zich midden in de natuur. De omgeving is ideaal om te genieten van een wandeling of fietstocht. Naast het park is ook een manege te vinden om te paardrijden en een golfbaan voor de golf fanaten. Behoefte om een dagje cultuur te snuiven? Dan bent u met 20 minuten al in de designerstad Eindhoven. Zo ervaart u het beste van stad en land bij Roompot Brabant.

Landelijke vakantiewoningen

Beschikbare hoeves

Met een vakantiewoning in Roompot Brabant heeft u alles wat u nodig heeft voor een complete en zorgeloze vakantie. Er zijn vijf verschillende hoeves beschikbaar die verschillen in prijs, uitstraling en grootte. De woningen zijn zeer ruim ingedeeld en sfeervol ingericht zodat u zich direct thuis voelt. De hoeves zijn geschikt voor gezinnen van vier personen, tot de grootste hoeves die slaapplekken hebben voor wel twaalf personen. De woningen zijn bedekt met een rieten dak, duurzaam hout en traditioneel metselwerk voor een rustieke uitstraling die goed past bij de landelijke omgeving.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Veel vrijheid met een woning in Roompot Brabant

Met een eigen vakantiewoning in Roompot Brabant gaat u in alle vrijheid op vakantie. U bepaalt zelf wanneer en hoe lang u op vakantie gaat. Zo hoeft u niet een jaar vooruit te plannen of torenhoge prijzen te betalen. Met een eigen recreatiewoning gaat u in het hoogseizoen weg, of vermijdt juist de drukkere periodes door buiten de seizoenen op vakantie te gaan. Ook voor de kinderen is een woning in Roompot Brabant dikke pret. Ze kunnen in een rustgevende en veilige plek buitenspelen. Daarnaast is er genoeg vertier te vinden in de nabije omgeving voor een onvergetelijke vakantie!

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Roompot Brabant

Roompot Brabant

Roompot Brabant

Roompot Brabant

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu