Vakantie Bungalow Kopen

Droom u van een vakantie bungalow kopen?

Bent u al van jongs af aan dol op reizen en nieuwe omgevingen? Brengt u graag veel tijd door in de natuur, in alle rust, samen met het hele gezin of juist met zijn tweetjes? Wat de situatie ook is, een vakantie bungalow kopen is voor velen een droom. Met name wanneer er hard gewerkt wordt en er kinderen in het spel zijn, is een eigen vakantiehuisje heerlijk. Hier kunt u met het hele gezin naartoe om even te ontsnappen aan alle hectiek van het dagelijks leven. Zo vindt u bij Bungalowpark De Heihorsten een gevarieerd aanbod aan vakantiewoningen, welke u middels openslaande deuren naar een zonnige terras voeren, waar u in alle privacy kunt genieten van het zonnetje.

Waarom een vakantie bungalow kopen?

Waarom is het investeren in uw eigen vakantiebungalow de moeite waard? Hier zijn uiteenlopende redenen voor te bedenken. Allereerst heeft u hiermee altijd een plek om naartoe te gaan zodra uw vakantie is aangebroken. Geen gedoe meer met ellenlange zoektochten naar de perfecte accommodatie en omgeving. U hoeft alleen uw koffer maar in te pakken en de auto in te stappen. Zo profiteert u van het ultieme gevoel van vrijheid. Investeert u bovendien in een vakantiewoning op uw favoriete locatie, dan kunt u die favoriete locatie 24/7 bezoeken, wanneer u maar zin heeft. Daarnaast kunt u de inrichting van uw eigen vakantiewoning helemaal zelf bepalen. Zo voldoet deze altijd aan uw wensen en voorkeuren.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Over Bungalowpark de Heihorsten

Wilt u graag een vakantie bungalow kopen in een prachtig natuurgebied? Dan bent u bij Bungalowpark De Heihorsten absoluut aan het juiste adres. Dit ruime bungalowpark bevindt zich in de prachtige natuur van Zuidoost-Brabant, gelegen op een terrein met heide, ven en bos. Hier kunt u echt één met de natuur zijn. Bovendien is er ook nog eens volop vertier in de nabije omgeving van het vakantiepark te vinden, waardoor het een uitstapje voor het hele gezin is. Vanuit uw vakantiebungalow kunt u zo de natuur intrekken. Dit kan te voet, op de fiets, mountainbike of zelfs te paard.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu