Vakantie huis te koop in Brabant

Vakantie huis te koop met ruime tuin

Bent u op zoek naar een vakantie huis die te koop is en over een ruime tuin beschikt? Op Park de Heihorsten vindt u stijlvolle vakantiehoeves met ruime tuinen die zijn afgezet met een beukenhaag. Er zijn vijf verschillende type hoeves beschikbaar. Een gevarieerd aanbod dus maar ze passen allemaal bij elkaar door hun rustieke charme. Voor ieder hoeve zijn optionele voorzieningen mogelijk die zijn afgestemd op uw wensen. Heeft u altijd de luxe van een badkamer met bubbelbad gewild? Of gaat u voorkeur uit naar een tegelvloer? Wij denken graag met u mee.

Landelijke vakantiewoningen

Duurzaam vakantiehuis te koop

Wij geloven dat duurzame recreatie de toekomst heeft. Als u op zoekt bent naar een duurzaam vakantie huis die te koop staat, nodigen wij u van harte uit om Park de Heihorsten te bezoeken. Kwaliteit en duurzaamheid staan namelijk voorop bij het realiseren van duurzame vakantiehoeves op het park. Zo worden onder meer de kozijnen van duurzaam hardhout gemaakt en wordt er gebruik gemaakt van HR ++ beglazing. Naast duurzaamheid wordt er aandacht besteed aan een stijlvolle inrichting. Alle hoeves worden voorzien van een sfeervol interieur naar keuze. Hierbij wordt eigentijdse luxe gecombineerd met een rustieke uitstraling.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Toekomstbestendige vakantiehuizen

Alle vakantiehuizen op Park de Heihorsten zijn gegarandeerd toekomstbestendig. Alle buitenmuren worden namelijk voorzien van hoogwaardige gevelisolatie en worden luchtdicht afgewerkt. Ook is er geen gasafsluiting en zijn alle woningen voorzien van een elektrische warmtepomp. Daarnaast zijn de verschillende woningen ook levensloopbestendig gemaakt voor uzelf. Zo biedt Hoeve Beerschot optimaal gemak doordat de badkamer en de drie slaapkamers gelijkvloers liggen.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Vakantie huis te koop

Vakantie huis te koop

Vakantie huis te koop

Vakantie huis te koop

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu