Vakantie woning in Noord-Brabant

Noord-Brabant is een provincie gelegen in Nederland. Deze provincie bevat een mix van gezellige steden en mooie natuurgebieden. Daarom is het ook perfect om een vakantie woning  in Noord-Brabant te kopen. Vooral voor natuurliefhebbers is het hebben van een vakantiehuisje midden in het groen fantastisch. In het zuidoosten van Brabant, vlakbij de Limburgse grens, kunt u namelijk verschillende natuurgebieden vinden. Hier kunt u heerlijk wandelen, paardrijden, mountainbiken en fietsen. U hoeft daarbij niet uw eigen fietsen mee te brengen, want een fietsverhuur is om de hoek. Ook een manege is erg dichtbij. Voor de golfliefhebbers is er ook een groot golfpark in de buurt.

Vakantiewoning kopen

Wanneer u een vakantie woning koopt, wilt u dit natuurlijk doen in een omgeving waar het anders is dan waar uw vaste woning zich bevindt. Daarom is Noord-Brabant perfect voor uw vakantie woning, omdat hier heel veel natuur is. Deze natuur bestaat vooral uit heide en vennen. Als u in de stad woont of in een gebied met hele andere natuur, is het dus fijn om in Noord-Brabant vakantie te vieren. Naar zo’n vakantie woning in Noord-Brabant kunt u altijd gaan wanneer u wil, omdat u deze gekocht heeft. Het is dus uw eigen bezit. Daarom kunt u er al uw vrije dagen naartoe, bijvoorbeeld in weekenden of vakanties.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

De vakantiewoningen

Op het vakantiepark staan verschillende soorten woningen. Deze zijn allemaal uitgerust met een warmtepomp, die zorgen voor groene energie. Daarnaast hebben de woningen klapdeuren naar uw tuin, die is afgezet van de andere tuinen met een beukenhaag. Verder hebben de woningen een rieten dak, traditioneel metselwerk en horizontale gevelbekleding met duurzaam hout. Dit design is gebaseerd op de historische architectuur uit deze regio. Omdat het uw eigen vakantiewoning is, kunt u er ook voor kiezen om uw huisdier mee te nemen hier naartoe.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu