Vakantie Bungalow in Noord Brabant

Steeds vaker kiest men voor een vakantie in eigen land. Bent u graag op vakantie dichtbij huis? De meest luxueuze en comfortabele manier is elke vakantie of weekend weg doorbrengen in een eigen vakantie bungalow in Noord Brabant. De vakantie huisjes in Park de Heihorsten zijn van alle gemakken voorzien. Zodra u buiten komt stapt u gelijk de prachtige natuur in. Er is geen mooiere plek om uw vakanties door te brengen.

Omgeving Park de Heihorsten

Wilt u een vakantie bungalow kopen in Noord Brabant? Park de Heihorsten biedt het beste van meerdere werelden. Het aangrenzende recreatiegebied leent zich uitstekend voor verschillende activiteiten. Wandelaars, fietsers en paardrijders halen hier hun hart op. Bent u een liefhebber van een partijtje golf? In de buurt vindt u golfbaan De Swinkelsche. Op deze baan met 27 holes is het heerlijk om een dag te vertoeven.

 

Verder ligt het park te midden van grote steden als Eindhoven en Weert. De kleinere dorpjes met Bourgondische sfeer lenen zich eveneens voor heerlijk een paar uurtjes shoppen of voor een biertje op het terras. Tijdens uw verblijf op Park de Heihorsten ontdekt u steeds meer van het schitterende en natuurlijke Brabantse landschap.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Duurzame vakantiewoning

Park De Heihorsten biedt een ruim aanbod aan vakantiewoningen van verschillende groottes. U kunt zelfs kiezen uit een huisje tot 14 personen. De ruime tuinen zijn afgezet met een beukenhaag en voorzien van een warmtepomp. Het karakteristieke interieur is een perfecte balans tussen luxe en knusheid. Daardoor vormt het een compleet plaatje met de groene omgeving van het park.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

belangstellenden vakantiebungalows

Wilt u zich eerst graag oriënteren op een vakantie bungalow kopen in Noord Brabant? Het team van Park de Heihorsten biedt u meerdere mogelijkheden om te oriënteren. Vraag vrijblijvend de brochure aan via de website. Proeft u liever gelijk de sfeer en wilt u de woningen van dichtbij bekijken? Kom dan naar de inloopmiddagen op vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu