Vakantiebungalow kopen in Brabant

De voordelen van een vakantiebungalow kopen

Zit u er aan te denken om een vakantiebungalow te kopen? Het is goed voor te stellen dat u allerlei vragen heeft, voordat u daadwerkelijk een vakantiebungalow gaat kopen. Het hebben van een vakantiebungalow kan vele voordelen hebben. Het is wel goed om te bedenken waar u uw toekomstige bungalow wilt hebben. U moet wel tevreden zijn met uw bungalow. Hier leest u wat de voordelen zijn van het kopen van een vakantiebungalow in de Brabantse omgeving.

Landelijke vakantiewoningen

Een vakantiebungalow kopen in de Brabantse omgeving

Eén van de mooiste gebieden in Brabant, is het recreatiegebied De Heihorsten. Dit is een geschikte plek voor mensen om te doen wat ze leuk vinden. Denk aan paardrijden, fotograferen, mountainbiken, wandelen en fietsen. Het gebied bestaat uit uitgestrekte bossen, heide en water. Dit maakt het gebied een mooie en variërende omgeving. De perfecte plek om een vakantiebungalow te hebben staan. U kunt op elk moment, vanuit uw bungalow, direct lopend naar het natuurgebied om een avontuur te beleven.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Vakantie bij natuurgebied De Heihorsten

In dit prachtige gebied, tussen de Strabrechtse en Somerense Heide en de Groote Peel, ligt het park De Heihorsten. Het park de Heihorsten vindt het belangrijk dat bezoekers zich kunnen vermaken in de prachtige omgeving van het park. Daarom bieden ze verschillende activiteiten aan, waar bezoekers aan kunnen deelnemen. Zo kunt u gebruik maken van de manage en golfclub van het park. Op die manier kunt u zich dus elk moment vermaken en hoeft u niet bang te zijn om u te vervelen. Bij De Heihorsten heeft u ook de mogelijkheid om een vakantiebungalow te kopen. U kunt op elk moment van het jaar gebruik maken van deze bungalow. Op die manier kunt in elk seizoen, genieten van de prachtige omgeving.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Vakantiebungalow kopen

Vakantiebungalow kopen

Vakantiebungalow kopen

Vakantiebungalow kopen

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu