Vakantiehuizen kopen

Vakantiehuizen kopen kunt u zien als een ideale investering. Niet alleen u geniet van deze aanschaf. U bent daarnaast in de gelegenheid om de kinderen en vrienden te ontvangen. Bovendien is het een ideale belegging. Een mooie vakantiewoning stijgt in waarde en bij eventuele verkoop haalt u er flinke winst uit. Tot die tijd geniet u maximaal van de weelde van een tweede huis in een natuurrijke omgeving.

Woning op maat

Park De Heihorsten biedt de ruimte voor zowel kleine als grotere families. U heeft de keuze uit modellen voor 4 tot en met 14 personen. Tevens biedt Park De Heihorsten een variatie in de stijl van de vakantiehuisjes. Daarbij bent u in de gelegenheid om de woning van comfortabele extra’s te voorzien. Op Park de Heihorsten vindt u met zekerheid een woning dat past bij uw behoeften en portefeuille.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Schitterende omgeving

Wilt u tijdens het verblijf in uw tweede huis het ultieme vakantiegevoel ervaren? Park De Heihorsten ligt 2 kilometer van Someren en middenin het glooiende Noord-Brabantse landschap. Vanuit uw vakantiewoning stapt u middenin de natuur. Dit maakt het vakantiepark een Walhalla voor wandelaars, fietsers en ruiters te paard. De kinderen vermaken zich hier ook uitstekend in de speeltuinen, het klimbos of in het buitenzwembad.

 

In het pittoreske dorpscentrum van Someren vindt u gezellige terrasjes en proeft u de kwaliteit van de producten van lokale ondernemers. Shopliefhebbers halen hun hart op Weert of Eindhoven. Beide steden liggen slechts op 20 minuten rijden van Park De Heihorsten.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Belangstellenden Park de Heihorsten

Bent u aan het oriënteren op vakantiehuizen kopen? Neem dan zeker een kijkje op Park De Heihorsten. Om de sfeer te proeven en de woningen te bekijken kunt u terecht op de inloopmiddagen op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Tevens is het mogelijk om een vrijblijvende brochure te bestellen.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu