Vakantiepark in Brabant

Vakantiepark in Brabant met rustieke vakantiehoeves

Word wakker in een rustieke vakantiehoeve op ons vakantiepark in Brabant en laat uzelf verrassen door de prachtige natuur waarmee Park de Heihorsten is omringd. Wilt u uitzicht op de hei of wilt u uitkijken op het ven? De keuze is aan u als u investeert in één van de vakantiewoningen. Het park ligt in de gemeente Someren en is slechts op 2 kilometer verwijderd van het dorpscentrum van Someren. Verblijven in een vakantiehoeve op het park betekent dat u kunt kiezen om de natuur in te gaan of om te genieten van het stadse leven. De stad Eindhoven is namelijk in 20 minuten te bereiken.

Landelijke vakantiewoningen

Maak uw keuze voor een vakantiewoning op vakantiepark in Brabant

Wat is belangrijk voor u bij de keuze van een vakantiewoning op ons vakantiepark in Brabant? Wij hebben ervoor gezorgd dat er voor iedereen een woning beschikbaar is die aan uw wensen voldoet. Zo zijn er verschillende type vakantiewoningen op het park waarbij optionele voorzieningen mogelijk zijn. Er is een ding wat alle woningen gemeen hebben en dat is een rustieke uitstraling door het fraaie riet gedekte kap.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Vakantiewoning in de Brabantse natuur

Alle stijlvolle hoeves bevinden zich te midden van de Brabantse natuur. Naast natuur is er nog veel meer te ontdekken op natuurpark de Heihorsten. Er zijn namelijk veel faciliteiten op het park zelf te vinden, zoals een binnen- en buitenzwembad en verschillende speelweides. Als u vanuit uw vakantiewoning op pad gaat, komt u al snel een fiets- en mountainbike verhuur tegen en de zeer compleet uitgeruste manage Het Keelven. Ook aan golfliefhebbers is gedacht want de golfbaan ligt om de hoek.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Vakantiepark Brabant

Vakantiepark Brabant

Vakantiepark Brabant

Vakantiepark Brabant

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu