Vakantiewoning kopen Someren

Er zijn verschillende redenen waarom het aantrekkelijk is voor mensen om een vakantiewoning te kopen. Als u bijvoorbeeld in de stad woont, kan het zijn dat u ook verlangt naar de natuur. Dan kunt u een vakantiewoning kopen in een omgeving met veel natuur. Hier kunt u dan naar toe gaan in het weekend en in de vakanties. Daarnaast kan het zo zijn dat u een bepaald gebied heel mooi vindt en hier graag wat vaker komt. Wat de reden ook is, het kopen van een vakantiewoning in bijvoorbeeld Someren is een prima optie.

Someren

Someren is gelegen in Noord-Brabant, vlak bij de grens met Limburg. Someren ligt dan ook in een prachtig natuurgebied. Het ligt namelijk tussen de Somerense Heide, de Strabrechtse Heide en de Groote Peel. Bij al deze natuurgebieden kunt u heidevelden, vennen en uitgestrekte bossen vinden. Dit is natuurlijk al een grote reden om een vakantiewoning te kopen in Someren. Daarnaast geven deze natuurgebieden veel mogelijkheden voor het uitoefenen van verschillende sporten. Zo kunt u hier heerlijk wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden. Ook voor de golfliefhebbers is Someren perfect, want er is een golfbaan te vinden met wel 27 holes. Daarnaast is Someren een leuk plaatsje waar u gewoon boodschappen kunt doen en ook de andere benodigde winkels kunt en gezellige terrasjes kunt vinden. Verder is de stad Eindhoven met 20 minuten rijden snel te bereiken.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Vakantiewoning in Someren

Een vakantiewoning kopen midden in de natuur, wie wil dat nou niet? Dit kan dus in Someren. Hier kunt u kiezen uit verschillende soorten huisjes. De vakantiewoningen hebben verschillende groottes, waardoor zowel grote als kleine gezinnen hun perfecte huisje hier kunnen vinden. De huisjes hebben een rieten dak en warmtepompen zorgen voor duurzame energieopwekking. Daarnaast is er een tuin, die is afgeschermd van de andere tuinen door middel van een beukenhaag.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu