Vakantiewoning kopen in Brabant

Wilt u een vakantiewoning kopen?

Wilt u een vaste plek waar u altijd kunt genieten van een vakantie? Door een vakantiewoning te kopen, heeft u te allen tijden een fijne plek waar u tot rust kunt komen. Park de Heihorsten is gelegen in de mooie natuur van Zuid-Brabant, te midden van bossen, weiden en water. Met een oppervlakte van 10 hectare is het park erg uitgestrekt en open. Dit maakt deze omgeving ideaal om te fietsen, golfen wandelen en paardrijden. Ook wanneer u even de stad in wilt, is de beschaafde wereld niet ver te vinden. Steden als Eindhoven en Heerlen zijn op 20 minuten rijden afstand. Zo ervaart u het beste van beide werelden!

Landelijke vakantiewoningen

Verschillende vakantiewoningen

Bungalowpark de Heihorsten biedt verschillende vakantiewoningen voor gezinnen. De woningen bieden ruimte voor groepen of families van 4 personen tot 12 personen. Ze verschillen in grootte en uiterlijk, maar staan in eenheid met elkaar. De woningen zijn ruim ingedeeld en voorzien van een sfeervol interieur zodat u zich altijd thuis voelt. Alle woningen zijn voorzien van een rieten dak, gevelbekleding van duurzaam hout en traditioneel metselwerk. Hierdoor hebben de woningen een rustieke uitstraling die past bij de omringende natuur. Zo kunt u gegarandeerd ontspannen tijdens uw vakanties.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Voordelen van een vakantiewoning

Een vakantiewoning kopen geeft u veel voordelen. Door de vrijheid van een eigen woning kunt u zo kort of lang op vakantie als u zelf wilt. Ook voor een last- minute weekendje weg is een vakantiewoning ideaal. Zo hoeft u niet van tevoren te boeken of hoge prijzen te betalen in het hoogseizoen. Voor een gezin met kinderen is een vertrouwde vakantie omgeving erg fijn. Zo kunnen uw kinderen veilig buitenspelen, terwijl ze zich in het mooie landschap begeven. Met een vrijstaande vakantiewoning in het prachtige Park te Heihorsten bent u altijd verzekerd van een heerlijke vakantie.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Vakantiewoning kopen

Vakantiewoning kopen

Vakantiewoning kopen

Vakantiewoning kopen

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu