Vakantiewoning te koop in Brabant

Vakantiewoning te koop midden in de natuur

Bent u op zoek naar een vakantiewoning die te koop is en is gelegen te midden van de natuur? Bekijk dan de landelijke vakantiehoeves op Park de Heihorsten. Dit park is een van de schaarse plekken in Nederland waar rust heerst en waar u volop kunt genieten van een groene omgeving. Rondom het vakantiepark vindt u verschillende natuurgebieden zoals de Strabretchtse en Somerense Heide en de Groote Peel. Vanuit uw vakantiehoeve op Park de Heihorsten loopt u over brede paden en bruggetjes over het water zo de natuur in.

Landelijke vakantiewoningen

Vakantiewoning te koop van duurzaam hout

Wilt u een solide belegging doen? Een tweede woning op Park de Heihorsten is hiervoor een goede keuze. Alle vakantiewoningen worden hoogwaardig gebouwd met gebruik van duurzame materialen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een vast rendement voor 5 jaar. Denkt u dat een tweede huis veel werk is? Het zou zonde zijn als dit de reden zou zijn waarom u uw vakantiewoning weer te koop zou zetten. Alle regelzaken rondom uw vakantiewoningen worden daarom uit handen genomen door Roompot Vakanties.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Kies voor een stijlvolle vakantiewoning

Kiest u voor een vakantiewoning op Park de Heihorsten dan kiest u voor een stijlvol interieur. Hierbij is de keuze aan u voor welk interieurpakket u gaat. Daarna nemen wij de zorg voor u uit handen. Alle materialen en sfeeritems zijn bij uitstek geschikt voor verhuur én voor uw eigen gebruik. Bij de inrichting gaan wij net voor dat extra cachet door eigentijdse luxe te combineren met de rustieke uitstraling van de hoeves.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Vakantiewoning te koop

Vakantiewoning te koop

Vakantiewoning te koop

Vakantiewoning te koop

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu