Vakantiewoningen in Brabant

In de omgeving van 's Gravenmoer

Wilt u zelf gaan genieten van vakanties of weekendjes weg in uw tweede huis in de omgeving van ‘s Gravenmoer? Zoekt u een vakantiewoning als investering? Of kiest u juist voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur? Bij park De Heihorsten bieden we u alle vrijheid. Geniet van uw eigen woning en/of verhuur voor een aantrekkelijk rendement.

Landelijke vakantiewoningen

Authentieke Hoeves

Niet ver van ‘s Gravenmoer wordt bungalowpark de Heihorsten gerealiseerd, dit prachtige resort biedt vijf verschillende types vakantiewoningen, allen landelijke hoeves. Het park biedt een gevarieerd aanbod aan vakantiewoningen, maar in eenheid met elkaar. Ontwaak hier samen met de natuur en laat u door de openslaande deuren naar het zonnige terras voeren. De ruime tuinen worden met een beukenhaag afgezet. De hoeves zijn voorzien van rieten daken, horizontaal aangebrachte gevelbekleding van duurzaam hout en traditioneel metselwerk. Alles met een knipoog naar de historische architectuur in de regio. Warmtepompen zorgen voor groene energie. Vanzelfsprekend kiest u zelf of u huisdieren wilt toelaten in uw vakantiewoning.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Een park omringd door natuur

Park De Heihorsten is een uniek vakantiepark, geadopteerd door de natuur. De percelen zijn zeer ruim van 350 m2 tot 1000 m2. Stijlvolle vakantiewoningen, hoeves met daken van natuurlijk riet zorgen voor een intiem karakter in harmonie met het omringende landschap. Prachtige bomen, heide en waterpartijen zijn landschappelijke elementen waarop de ontwikkeling van het park is geïnspireerd.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu