Vakantiewoningen aan het water in Brabant

In de omgeving van Someren

Onlangs heeft de ontwikkelaar van Park de Heihorsten vanwege de succesvol afgeronde ontwikkeling van het park besloten om op een andere locatie in Someren over te gaan tot de realisatie van een nieuw te bouwen vakantiepark.
Dit nieuwe park, de Strabrechtse Vennen,  zal bestaan uit 170 vakantiewoningen met uitgebreide faciliteiten. Verwacht wordt dat de bouw van het park en de verkoop van de vakantiewoningen begin 2022 zal aanvangen.

Nieuw te bouwen vakantiewoningen

Aan of nabij het water

Niet ver van Someren is bungalowpark de Heihorsten gerealiseerd en inmiddels volledig verkocht.

De ontwikkelaar van Park de Heihorsten heeft vanwege de succesvol afgeronde ontwikkeling van het park besloten om op een andere locatie in Someren over te gaan tot de realisatie van een nieuw te bouwen vakantiepark.
Dit nieuwe park, de Strabrechtse Vennen.

De Strabrechtse Vennen

Het nieuwe vakantiepark de Strabrechtse vennen grenst aan het recreatiegebied De Heihorsten gelegen tussen de Strabrechtse en Somerense Heide en de Groote Peel. Unieke waardevolle natuurgebieden met onafzienbare heidevelden, talloze vennen en uitgestrekte bossen. Dit is het domein van grazers, maar ook van moeras- en watervogels. Een gewilde locatie om te vertoeven!

Golfbaan De Swinkelsche ligt op een steenworp afstand. Golfers van elk niveau komen aan hun trekken op deze uitdagende baan van 27 holes met zeer gevarieerde holes, een overdekte driving range en golfschool. De kers op de taart is het mooie clubhuis. Meer weten? Bezoek de nieuwe website van de Strabrechtse vennen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Vakantiewoning kopen op vakantiepark in Brabant

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@strabrechtsevennen.nl

Menu