Hoeve Ten Roode vakantiewoning in Brabant

Vakantiewoningen
op eigen grond

Bungalowpark de Heihorsten biedt vijf verschillende types hoeves. Een gevarieerd aanbod aan vakantiewoningen, maar in eenheid met elkaar. Ontwaak hier samen met de natuur en laat u door de openslaande deuren naar het zonnige terras voeren. De ruime tuinen worden met een beukenhaag afgezet. De hoeves staan op eigen grond en zijn voorzien van rieten daken, horizontaal aangebrachte gevelbekleding van duurzaam hout en traditioneel metselwerk. Alles met een knipoog naar de historische architectuur in de regio. Vanzelfsprekend sprekend kiest u zelf of u huisdieren wilt toelaten in uw woning.

Park Plattegrond

Park plattegrond Park de Heihorsten

Maak uw keuze in de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Het stijlvolle

interieur

Op de Heihorsten nemen we graag uw zorg uit handen. Ook wat betreft de inrichting van uw huis. De vakantiewoningen worden daarom voorzien van een smaakvol interieur. En daarbij ligt de lat hoog. U kunt kiezen uit twee verschillende interieur pakketten, die qua materiaal- en sfeerkeuze bij uitstek geschikt zijn voor verhuur én voor uw eigen gebruik. Eigentijdse luxe gecombineerd met de rustieke uitstraling van de hoeves geeft net dat extra cachet.

interieur vakantiehoeves op Roompot bungalowpark De Heihorsten in Someren

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Menu