Zomerhuis te koop in Brabant

Zomerhuis te koop

Droomt u ervan om een zomerhuis te hebben? Een vaste plek waar u iedere vakantie tot rust kunt komen? Park te Heihorsten heeft uw ideale zomerhuis te koop waar u met uw gezin of familie van kan genieten. Het park is midden in de natuur gelegen, op een uitgestrekt gebied van 10 hectare. Omringd door bossen, water en weide kan u helemaal ontladen. Buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden zorgen dat er genoeg te beleven is. Mochten u of uw gezin toch meer levendigheid nodig hebben, dan zijn steden als Eindhoven en Weerle te bereiken met 20 minuten. Zo bent u van alle gemakken voorzien. Zomerhuis te koop.

Landelijke vakantiewoningen

Verschillende hoeven beschikbaar

Op Park te Heihorsten zijn verschillende hoeven beschikbaar die verschillen in grootte en uitstraling. Zo is er altijd een zomerhuis te koop die bij uw behoeftes en wensen past. Heeft u bijvoorbeeld een gezin van 4? Dan is De Hoeve ‘Klein Eckerbroek’ een geschikte vakantiewoning voor u en uw gezin. Met een oppervlakte van 90 m2 en gelijkvloerse slaapkamers en badkamer, maakt u het zich zo gemakkelijk mogelijk. Gaat u echter graag met meerdere gezinnen op vakantie? Dan is de ‘Groot Eckerbroek’ hoeve, geschikt voor 12 personen, een goede optie. Zo kunt u altijd met de hele familie op vakantie!

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Voordelen van een zomerhuis

Met het aanschaffen van een zomerhuis, maakt u een verstandige investering waar u veel profijt van heeft. Zo hoeft u nooit meer lang zoeken naar een geschikte huurwoning voor op vakantie. Vooral in het hoogseizoen kan dit een hele opgave zijn, en betaald u de hoofdprijs. Daarnaast heeft u de vrijheid om zo lang of kort op vakantie te gaan als u wilt. Gebruikt u de woning niet in een bepaalde periode? Door een zomerhuis te koop onder te verhuren, kunt u profiteren van een extra inkomen.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Zomerhuis te koop

Zomerhuis te koop

Zomerhuis te koop

Zomerhuis te koop

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu