Zomerhuisje kopen in Brabant

Zomerhuisje kopen

Gaat u graag op vakantie met uw gezin? Maar ziet u er tegenop om iedere keer weer een nieuwe geschikte woning te zoeken? Door een zomerhuisje te kopen, kunt u altijd genieten van een heerlijke vakantie. Met een ruime woning bent u van alle gemakken voorzien om quality time met uw gezin door te brengen. Park te Heihorsten heeft verschillende vakantiewoningen te koop die zijn gelegen in prachtige natuur, omringd door water en bossen. Even heerlijk terugtrekken en tot rust komen in de mooie omgeving van Zuid- Oost-Brabant. Midden in de natuur, maar toch ook dicht in de buurt van steden zoals Eindhoven en Weerle. Zo ervaart u het beste van beide werelden tijdens uw vakantie.

Landelijke vakantiewoningen

Voordelen zomerhuisje

Een zomerhuisje kopen biedt vele voordelen. Zo heeft u altijd een vaste verblijfplek waar u alles heeft wat u nodig heeft. Bij andere vakantiewoningen is het altijd maar de vraag of u wel voldoende kookgerei of spullen heeft. Met een eigen zomerhuisje is het gemakkelijk om spullen op te slaan in de woning. Zo heeft u bijvoorbeeld altijd eigen fietsen, rollerskates of andere spullen in de berging staan die u graag op vakantie gebruikt. Een zomerhuisje is daarnaast ook een investering waar u voordeel uit haalt. U bespaart zo op torenhoge huurprijzen in de vakantieperiodes. Ook kunt u ervoor kiezen uw vakantiewoning tijdelijk te verhuren. Op deze manier brengt een zomerhuisje kopen vele financiële voordelen met zich mee.

Maak uw keuze klik op de parkplattegrond

Filter kaart op type vakantiewoning

Naar eigen wens aan te passen

Park te Heihorsten heeft 5 verschillende hoeves beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Zo is er voor iedere behoefte en wens een geschikte woning te vinden. Iedere woning is sfeervol ingericht waarbij niet is bespaard op luxe. Zo voelt u zich direct thuis. Met een wellness uitbreiding heeft u ook een eigen sauna en jacuzzi. Zo kunt u iedere vakantie heerlijk genieten.

Een eigen vakantiewoning
in de Brabantse natuur

De 5 modellen vakantiehoeves bieden een gevarieerd aanbod in stijl en grootte. Met vakantiewoningen voor 4, 6, 8, 10 of zelfs 14 personen en diverse optionele extra’s kunt u kiezen voor een type dat optimaal past bij uw wensen en budget.

Zomerhuisje kopen

Zomerhuisje kopen

Zomerhuisje kopen

Zomerhuisje kopen

Alles perfect geregeld

Een tweede huis veel werk? Niet op Bungalowpark De Heihorsten! Naar het onderhoud van uw woning of de tuin heeft u bijvoorbeeld geen omkijken. En ook de verhuur wordt geheel voor u verzorgd door een ervaren partij, gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen en alles wat daarbij komt kijken. Zij zorgen voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Alles wordt voor u perfect geregeld: van online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoonmaak en administratieve afhandeling met de gasten.

Vraag de brochure en nieuwsbrief aan

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geïnteresseerd of heeft u vragen?
T  +31 (0) 493 745 467
E  verkoop@parkdeheihorsten.nl

Menu